Utlottning med exklusiv tårta från Merry Box värde 2545 kr!

Vi har den stora glädjen att få lotta ut "En dröm i Rosa" med 56 tårtbitar fyllda med pappersinslagna italienska chokladpraliner från Merry Box till ett värde av 2545 kr!
För att var med i utlottningen tipsar du en vän om Bröllopspärmen från White Sky!

"En dröm i Rosa" består av 56 askar i hög kvalitet. Askarna är fyllda med härliga italienska chokladpraliner (hasselnöt och mjölkchoklad) med fritt val av etiketter från merrybox.se samt valfri text som de trycker upp utan kostnad att sätta på tårtbitarna. Tårtan levereras färdigmonterad i en exklusiv transportbox med vackert sidenband och rosett, fraktfritt inom Sverige.

Leveranstid av "En dröm i Rosa" är en vecka.
Merry Box har nya, vackra och exklusiva tackgåvor till era bröllopsgäster. De levererar alltid fraktfritt och i säkra transportboxar av hög kvalitet.

Maila en vän och tipsa om Bröllopspärmen från White Sky.
Skriv ditt namn i mailet och vilket datum ni gifter er.
Skicka en kopia av mailet till info@whitesky.se. Varje vän du tipsar ger dig 1 vinstchans, två vänner du tipsar= 2 vinstchanser.
Valfritt om du vill lämna telefonnummer (då kan vi ringa upp dig om du vinner). Vi lämnar inte ut varken din eller dina vänners mailadresser och kommer inte på något vis att använda dem heller i reklamsyfte eller liknande.

Tävlingen pågår tom den 31 mars och efter dragningen meddelar vi vinnaren via mail/telefon och här på bloggen. Lycka till!

Frågor? Maila: info@whitesky.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar